Източник, кадър и видео: Bloombergtv.bgРъководството на автомобилния клъстер у нас установи

...
Източник, кадър и видео: Bloombergtv.bgРъководството на автомобилния клъстер у нас установи
Коментари Харесай

Плевнелиев: Можем да произведем големи количества респиратори

Източник, кадър и видео: Bloombergtv.bg

Ръководството на автомобилния клъстер у нас откри контакт с други клъстери по света, получихме отворен достъп до софтуерни чертежи и имаме опция да произведем огромни количества качествени респиратори, заяви  Росен Плевнелиев, член на борда на " Аутомотив Клъстер България " , в предаването  " Бизнес старт "   с водещ  Христо Николов.

" В целия свят фабриките безусловно стопираха да работят. Някои изпратиха служащите в заплатен или неплатен отпуск. Поръчките понижиха. Не ни чака нищо положително, до момента в който не се възвърне икономическата интензивност ".

" Компаниите в сектора ще се употребяват от всички държавни ограничения. Проблемът е в неналичието на дълготраен небосвод. Понякога сме трети в реда от чакащите доставки ", уточни Плевнелиев.

" Опитваме се да трансформираме прозводството и у нас по сходство на Tesla. И в България може да произвеждаме респиратори. Не имам вяра, че бързо ще слезем надолу бързо и бързо ще се възстановим. По-скоро известно време ще постоим на дъното ", акцентира още членът на борда на " Аутомотив Клъстер България ".

Видео вижте ТУК

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Кака Слонка (преди 4 секунди) Рейтинг: 907 | Одобрение: 77 Тази пеераска путтка ни беше президент....ТРАГЕДИЯ Всеки трети гербаджия е тъкмо толкоз тъп, колкото и първите двама! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР